Handige apps voor een lange (wereld)reis

by CasaPantalones

Heb je een toffe rondreis op de planning staan of pak je de tassen om eindelijk die wereldreis eens te maken? Een ontzettend tof moment waar natuurlijk ook de nodige voorbereiding voor nodig is. Van het inpakken van alle juiste spullen tot het stopzetten van contracten, het verhuren van je woning en ga zo nog maar even door. Gezien je al genoeg hebt om over na te denken, hebben wij drie handige apps voor je verzameld om die lange reis wat makkelijker te maken.

Een VPN verbinding

Een VPN verbinding zorgt ervoor dat je overal en altijd veilig gebruik kunt maken van het internet. Maar daarnaast heeft het nog een handigheidje: een VPN verbinding maakt het mogelijk om waar je ook bent, content te bekijken vanuit het land naar keuze (Nederland bijvoorbeeld): geheel anoniem. Blijf veilig tijdens het browsen met een VPN zoals op de app van NordVPN; en lees hier meteen even de review. Want hoewel een VPN op je router en laptop erg handig zijn, maakt de app het internetgebruik nog veiliger en vrijer. Met een VPN app kun je namelijk ook apps zoals Zulu of Netflix voor de gek houden; en waar je ook bent de content terugzien waar je naar op zoek bent!

Duolingo

Ga je op rondreis door het prachtig mooie Australië dan is het vast niet zo ontzettend moeilijk om de taal te spreken. Maar wanneer je een half jaar door China reist, wordt dat ineens een stuk lastiger. Met de handige Duolingo app kun je de taal op een leuke manier, makkelijk leren. Daarnaast kun je de app dus ook gewoon gebruiken om de woorden die je zo haastig zoekt (waar is de wc?!) op te zoeken en direct te laten vertalen. Zo sta je nooit met je bek vol tanden en kom je altijd uit de voeten: in welk land dan ook.

XE Currency

Ook ontzettend handig en vooral heel praktisch is de app XE Currency. Met deze app kun je de valuta van land 1 om laten rekenen naar de valuta van land 2 (euro’s dus waarschijnlijk). Geef vooraf aan in welke valuta je het bedrag omgerekend wilt hebben (je kunt dit handig schuiven, verwijderen en toevoegen om alles op een rijtje te hebben). Voer daarna het bedrag in van de betreffende valuta, en je app laat je meteen zien wat dit in de andere valuta is. De app werkt zowel off- als online.

Ook interessant

Leave a Comment