David Budd zegt 91x ma’am in The Bodyguard

by CasaPantalones

Het eerste seizoen van de Netflix-serie Bodyguard was een groot succes. Met Richard Madden in de hoofdrol als bodyguard David Budd waren er genoeg spannende momenten, waardoor we hopen dat er snel een tweede seizoen komt. In seizoen 1 van Bodyguard zagen we hoe beveiliger en oorlogsveteraan David Budd in de knoop zat met zijn ex-vrouw, werd aangewezen als persoonlijke bodyguard van de minister van Binnenlandse Zaken, meerdere aanslagen overleefde en ondertussen ook nog te maken had met een posttraumatische stressstoornis.

Ma’am

Het leven van de beveiliger ging bepaald niet over rozen. Maar aan de buitenkant laat-ie dat natuurlijk niet blijken. Elke dag verschijnt hij strak in pak op zijn werk. En altijd even professioneel, waarbij hij alle dames steevast aanspreekt met ma’am.

Een gewoonte die bij de meeste fans waarschijnlijk wel is opgevallen. Hij spreekt namelijk niet alleen de minister van Binnenlandse Zaken aan met ma’am, maar ook zijn leidinggevenden op werk. Eigenlijk alle vrouwen waar hij mee te maken krijgt noemt Budd ma’am. Alle vrouwen, behalve zijn vrouw en dochter.

David Budd zegt het 91 keer

Soms zelfs meerdere keren in één zin. Om er een beeld bij te krijgen, heeft Netflix alle keren dat hij ma’am zei op een rij gezet. In totaal? 91 keer.  De serie Bodyguard in een keer uitgekeken en nu dus geen ge-ma’am meer in je leven? Dan hebben we hier de video waarin je nog eens 91 keer kunt genieten van het favoriete woord van David Budd. 

Stiekem hopen we natuurlijk dat deze samenvatting van David Budds taalgebruik een stille hint is van Netflix. Een hint om deze bodyguard nog niet te vergeten. Want wie weet komt er wel een seizoen 2?

Ook interessant

Leave a Comment