De must-see samenvatting van Game Of Thrones (seizoen 1-7)

by CasaPantalones

Je hebt het mensen vast al horen zeggen: “Ik ga voor seizoen 8 de hele serie helemaal opnieuw kijken!” Wij wensen die fanatiekelingen veel succes, want Game of Thrones neemt maar liefst 2 dagen, 15 uur en 30 minuten aan non-stop kijken in beslag. Hoewel wij dit iedereen die de serie nog niet heeft gezien zeker aanraden, wijzen wij de ontgroenden liever op deze ultieme recap:

Game of Thrones seizoen 8

Zoals je inmiddels wel weet gaat de meest geanticipeerde serie van het moment op 14 april in première. Althans, op de Amerikaanse zender HBO. Wij in Nederland zijn één dag later aan de beurt. Dit zal de echte fans natuurlijk niet weerhouden om een manier te vinden om deze aflevering direct te kijken.

Game of Thrones Seizoen 8 bevat helaas maar zes afleveringen, die gelukkig  als zes korte films gaan worden ervaren. De ‘korte films’ hebben namelijk een gemiddelde afleveringsduur van 68 minuten en 20 seconden. Op chronologische volgorde (1 tot 6) duren de afleveringen 54, 58, 60, 78, 80 en 80 minuten.

Wat ook best bijzonder nieuws is, is dat de acteurs nog geen idee hebben hoe de serie zal eindigen. De makers hebben verschillende scenario’s gefilmd, zodat de acteurs niet weten hoe het met hun personages zal eindigen. Dat belooft veelt moois dus! Zeker als je ook nog eens bedenkt dat er precies een week na de climax van de serie nog een docu komt over ’s werelds populairste serie.

Ook interessant

Leave a Comment