Game of Thrones: HBO deelt 2 nieuwe trailers!

by CasaPantalones

De Game of Thrones-fans die met smart zaten te wachten op nieuw beeldmateriaal van seizoen 8 kunnen hun geluk niet op. HBO heeft namelijk twee nieuwe trailers vrijgegeven in aanloop naar de definitieve release van seizoen 8. Als er iets duidelijk wordt dankzij de trailers is het wel dat de strijd tussen de mensheid en de White Walkers heftiger wordt dan ooit.

De nieuwe trailers laten meer zien van Jon Snow en Daenerys Targaryen. We zien hen in een situatie die doet denken aan de crypten van Winterfell, maar we zien ook een langverwachte hereniging tussen twee geliefde personages. Jon en Arya zijn sinds de tweede aflevering van het eerste seizoen gescheiden geweest toen Jon zijn jonge halfzus zijn zwaard schonk.

Trailer #1: ‘Survival’

Voor de fans is het een gedroomde situatie om Arya en Jon samen te zien en nu, zeven seizoenen later lijkt dat er dus ook van te komen. “Denk eens terug aan waar we zijn begonnen,” zegt Samwell Tarly in de voice-over. “En nu is het alleen wij,” antwoordt Jon.

Jon en Sam zijn ook toe aan een reünie. Ze zijn niet meer in dezelfde ruimte geweest sinds het vijfde seizoen, toen Sam naar het zuiden reisde net voordat Jon werd vermoord door rebellerende mannen van The Night’s watch. Die twee hebben in het achtste seizoen dus veel in te halen (inclusief Sam die Jon de waarheid over zijn biologische ouders moet vertellen).

Trailer #2: ‘Together’

In de tweede trailer, getiteld “Together”, horen we Tyrion spreken terwijl Sansa en Daenerys achter hem zitten: “We moeten nu samen vechten,” zegt Tyrion. “Of sterf.” Hij lijkt zich te richten tot de aanwezigen in de grote hal van Winterfell. Deze tweede trailer laat ons ook Beric Dondarrion samen met zijn vlammend zwaard zien terwijl hij aan het vechten is. Vermoedelijk vindt deze scene plaats tijdens de aankomende ‘Battle of Winterfell’.

Releasedatum Game of Thrones seizoen 8

Benieuwd vanaf wanneer het laatste seizoen te zien is? Klik dan hier. 

Ook interessant

Leave a Comment