Triple Frontier: actiefilm met een te goede cast

by CasaPantalones

De Netflix-film waar we allemaal op hebben gewacht is een actiefilm met een sterk verhaal en een nóg sterkere cast: Triple Frontier. Nu eindelijk met nieuwe trailer én releasedatum. Zullen we met de cast maar beginnen. In Triple Frontier nemen Ben Affleck, Oscar Isaac (Operation Finale), Charlie Hunnam (Papilion), Garrret Hudland (Mudbound) en Pedro Pascal (Narcos) het op tegen een levensgevaarlijk drugskartel.

Heist

De mannen zijn een groep voormalige ‘Special Forces’-agenten en hebben een heist gepland in het dunbevolkte grensgebied van Zuid-Amerika. Voor het eerst tijdens hun prestigieuze carrières ondernemen de gevallen helden een gevaarlijke missie, niet voor hun land, maar puur uit eigenbelang. Het slachtoffer? De leider van de machtigste drugskartels ter wereld.

Als de minutieus gecoördineerde plannen onverwacht uit de hand dreigen te lopen, worden hun vaardigheden, loyaliteit en hun moraal tot het uiterste gedreven en moeten ze ineens vechten voor hun leven. Zonder de back-up van Amerika en de vlag op hun schouders.

Regie is in goede handen

Niet alleen ziet de trailer er indrukwekkend uit, ook de regie is in goede handen. Op de stoel zit namelijk de Oscargenomineerde regisseur J.C. Chandor (Margin Call, All Is Lost, A Most Violent Year) en het script is geschreven door Chandor en Oscarwinnaar Mark Boal (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty).

De trailer van Triple Frontier belooft al veel goeds. En ook niet onbelangrijk: de film ziet er bijzonder geloofwaardig uit. Vanaf 13 maart is de film te zien op Netflix en in een select aantal bioscopen. Of deze Netflix Original ook hier in de bioscoop te zien gaat zijn, is nog niet bekend.

Triple Frontier – Trailer

Check onderstaande video om alvast een goed idee te krijgen hoe gruwelijk deze film gaat zijn!

Ook interessant

Leave a Comment