”Undercover” is Nederlande hitserie op Netflix

by CasaPantalones

Na de series Judas, Mocro Maffia en Penoza volgt er een nieuwe serie over de Nederlands-Belgische onderwereld. Undercover vertelt het verhaal van de harde drugscrimineel Ferry Bowman, gespeeld door Frank Lammers (Zwartboek). Bouman, ofwel de Pablo Escobar van het zuiden genoemd, is één van de grootste xtc-producenten ter wereld. De serie wordt voor de verandering niet op Videoland uitgezonden, maar op Netflix én we kunnen Undercover al heel snel verwachten op onze favoriete streamingdienst.

Mol bij de politie

De crimineel Bouman heeft een comfortabel leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van Nederland en België. Zijn rustige leventje wordt echter drastisch omgegooid wanneer twee undercoveragenten Bob Lemmens (Tom Waes) en Kim De Rooij (Anna Drijver) zijn territorium betreden. En daar begint de ellende. Stapsgewijs infiltreren de agenten in zijn leven, via zijn vrouw Daniëlle (Elise Schaap), om uiteindelijk zijn netwerk op te rollen.

De undercoveragenten komen als echtpaar te wonen in een caravan nabij de villa van Bouman en zijn vrouw om zo het vertrouwen van de crimineel te winnen. Dit gaat nog niet zo makkelijk. Bouman heeft namelijk een mol bij de politie die steeds dichterbij de identiteit van de agenten komt.

Ook interessant

Leave a Comment