Apex Legends in no-time bizar populair!

by CasaPantalones

Yes, Apex Legends is binnen no-time een van ’s werelds populairste titels geworden! Het gloednieuwe gratis Battle Royale-spel heeft in acht uur na zijn lancering meer dan een miljoen gamers aan zich gebonden! Ergens wel logisch natuurlijk, want er is geen beter concept dan de Battle Royale gameplay waar Fortnite ons allen mee heeft verrijkt.

Gelijkenissen met Fortnite

Over Fortnite gesproken; Apex Legends kent een aantal gelijkenissen. Zo is het gratis te downloaden via de Origins-winkel voor pc, maar ook op PlayStation 4 of Xbox One, heeft het in-app-aankopen, is het seizoensgebonden en moeten gamers elkaar vermoorden in een krimpend speelveld voordat ze zelf sterven.

Apex Legends

Uiteraard zou het als een pure rip-off niet binnen no-time zoveel liefhebbers kunnen fiksen. Het spel is dan ook onderwerp geweest van een uitgebreide marketingcampagne en discussie door influencers. Er is dan ook genoeg positiefs over te melden. Zo speelt Apex Legends zich af in hetzelfde universum als Titanfall, waardoor spelers kunnen kiezen uit een cast van verschillende personages en spelen met dezelfde soorten mechanica. Ook heeft het specifieke toevoegingen van Respawn (Entertainment), de ontwikkelaars van Titanfall. Spelers kunnen kiezen uit een van de acht verschillende legendes, die elk verschillende vaardigheden en speelstijlen hebben.

Inmiddels (2 dagen online) heeft het spel 2.5 miljoen spelers verwelkomt, het is aan jou of jij je hierbij gaat voegen!

Ook interessant

Leave a Comment