Scrabblen als een baas met de Luxury Edition

by CasaPantalones

Het ziet ernaar dat bordspellen een poging doen om familie’s weer bij elkaar aan tafel te brengen. En dat vinden wij natuurlijk alleen maar mooi om te zien! Na het zien van de Monopoly Luxury Edition zien we nu ook een Scrabble Luxury Edition op de markt verschijnen. En deze doet ons veel weg hebben van een nieuwe bazen editie! Eén echte must have voor de Scrabble koningen onder ons.

Scrabble Luxury Edition

Deze Scrabble editie is voorzien van alle gemakken die je zou verwachten bij een luxe editie. Het speelbord is gemaakt van nerfhout en is voorzien van kunstlederen bekleding, waardoor het bord in perfecte staat zal blijven. Met een leren zakje bewaar jij al je letters en met de goud/metaalachtige houders speel je dit spelletje compleet in stijl. Daarnaast is het speelbord natuurlijk voorzien van metaal – goud gegoten – randen en hendels. Dankzij de lades berg je alles snel en gemakkelijk op en de verhoogde speeltafel zorgt voor een duidelijk overzicht. Kortom een Scrabble bord dat niet mag missen in jouw huishouden!

Scrabble Luxury Edition gewoonvoorhem

Voor zo’n 200 euro is dit waanzinnige speelbord van jou! Het zou alleen al een mooie toevoeging zijn op je bureau, maar die zou je natuurlijk ook kunnen opvrolijken als een baas door persoonlijke bureau onderleggers te kopen voor je whisky glas!

Ook interessant

Leave a Comment