Ricciardo maakt roadtrip met RB7 in de VS

by CasaPantalones

Ricciardo kennen we natuurlijk allemaal als F1-coureur. De teamgenoot van Max Verstappen is het komende jaar nog in dienst bij de renstal van Red Bull Racing, die bekend staan als werkgever die met enige regelmaat zorgt voor leuke uitstapjes. Zo ook nu.

Marketingstunt Red Bull

In een prachtige korte film van iets meer dan 5 minuten nemen Red Bull Racing en Ricciardo je in een roadtrip mee langs enkele hoogtepunten van Amerika. Zoals we van Redbull gewend zijn doen ze dit uiteraard in style, namelijk in niks minder dan een Formule 1 bolide. Het is misschien niet de nieuwste auto, maar nog altijd levert het gruwelijke beelden op.

Het leukste van het verhaal? Dit is slechts het eerste filmpje van een hele roadtrip-serie!

SPA-Francorchamps

Met de promotie film vult Red Bull de komende F1-loze weken. Afgelopen weekend was de laatste race voor de zomerbreak in Hongarije. Pas aan het eind van deze maand is de volgende race. Het F1-circus strijkt dan neer in Max Verstappen land of te wel Spa-Francorchamps.

De Oostenrijkse renstal beleeft tot nog toe een wisselvallig seizoen. Maar met het marketingteam pakt het met deze video absoluut de wereldtitel voor constructeurs. Ook natuurlijk niet op het circuit, maar wel wat betreft reclame.

Ook interessant

Leave a Comment