Gin Festival komt naar 5 steden in Nederland

by CasaPantalones

Waar we vorig jaar nog met heugelijk nieuws kwamen dat het Gin Festival ook naar Rotterdam kwam, breidt het festival dit jaar alweer uit. De volgende stad die mee doet: Leiden. En daarmee staat de teller van het Gin Festival op vijf steden.  Het festival seizoen wordt namelijk afgetrapt op zaterdag 23 en zondag 24 maart in Leiden, om vervolgens door te reizen naar Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Het begon allemaal in Amsterdam, waar aankomend jaar de vierde editie gehouden wordt. 

Gin Festival Amsterdam en Utrecht trappen af

Op 18 mei vindt het Amsterdamse Gin Festival plaats. Dit keer in de Beurs van Berlage, waar je dus hartje centrum van je favoriete drank kunt genieten. Daarna trekt het festival verder naar Utrecht, waar je op zaterdag 7 en zondag 8 juni terecht kunt in de oude gevangenis aan het Wolvenplein, langs de Wittevrouwensingel. 

Daarna is het de beurt aan Rotterdam, waar op zaterdag 22 juni de Cruise Terminal omgetoverd wordt tot het grootste gin-paradijs dat je ooit hebt gezien. Ook voor de tweede editie van het Gin Festival worden weer veel lokale ginmerken uitgenodigd. 

Nog steeds niet genoeg gin gedronken? Dan kun je de week daarna al weer door naar Eindhoven, waar op zaterdag 29 juni het festival te vinden is. 

Gin Festival

Op alle vijf locaties proef je gin van lokale merken, worden seminars georganiseerd en kun je alles te weten komen over gin. Met meer dan 200(!) verschillende merken valt er voor iedereen wel iets nieuws te proeven. 

De early bird tickets kosten € 21 euro en daarmee kun je van drie uur ’s middags tot tien uur in de avond aan de gin. 

Ook interessant

Leave a Comment