De ”Ping Pong Club”: een toffe hotspot in Utrecht

by CasaPantalones

Mocht je graag je coördinatie willen testen op een grappige manier, dan kan je dat sinds 1 maart in de Ping Pong Club in Utrecht. Je drinkt er een biertje en speelt er potjes tafeltennis — en dat kan soms best een challenge zijn (dat weet je vanwege je ervaringen met beerpong).

Inspiratie uit Londen

De inspiratie voor de Ping Pong Club komt uit Londen, daar is de tafeltennisbar Bounce in het hippe Shoreditch een knallend succes. De eigenaren van de Ping Pong Club (op de website vermeld als John, Jan Joost en Thijs) vonden dat Utrecht zo’n concept ook kan gebruiken. Wij klagen niet! Hoe cool is het om je date mee te nemen naar een plek voor een drankje waar je ook nog eens een leuke activiteit kan uitvoeren. De stad Utrecht heeft er zo naast de onlangs geopende Rum Club met meer dan 200 soorten rums nog een hele toffe hotspot bij!

Ping Pong Club heeft — voor de mindere sportievelingen — een groot assortiment aan bordspellen en arcadegames. Ook kun je er een hapje eten en is er een terras.

https://www.instagram.com/pingpongclub_utrecht/?utm_source=ig_embed

Je speelt je potje ping pong in de club in Perón E, een loods langs het spoor in de Tweede Daalsebuurt in Utrecht. Wat opvalt: het kleurrijke interieur van de club. Op Instagram heeft iedereen de verbouwing van typische urban loods tot paars-groen-blauw-rood kleurfestijn op de voet kunnen volgen. Het resultaat mag er zijn — hoe word je niet vrolijk van deze plek?!

De eigenaren van de Ping Pong Club zijn ook eigenaar van Utrechts eigen escape room genaamd Gajes in de Bajes. Eigenlijk had de club in februari al geopend moeten zijn, maar sinds vrijdag 1 maart is het dan eindelijk officieel. De Ping Pong Club is trouwens niet de enige horecazaak in Nederland dat zo’n activiteit als ping pongen incorporeert in het concept. Zo krijg Amsterdam een heuse bar met ballenbak en apenkooi-idee. Je kinderlijke fratsen hoef je in ieder geval niet anytime soon te verliezen.

Ping Pong ClubConcordiastraat 80, Utrecht.

Ook interessant

Leave a Comment