Dit zijn dé interieur trends van 2019

by CasaPantalones

Zeker weten mannen, ook in de huisstijl zijn er trends bepaald voor dit jaar. Uiteraard houden we het allemaal niet meer bij, kleding, haar, verzorging, noem maar op. In alles is tegenwoordig een trend om aan te houden. Wat we je willen meegeven is vooral voor hetgeen te gaan waar je zelf gelukkig van wordt, maar toch willen we je even voorbereiden op wat er bij de buren komt te hangen. 

Allereerst even de kleur van 2019: Spiced Honey. In de eerste instantie denken wij aan chilipeper gemengd met honing, klinkt wel lekker pittig maar toch zacht van smaak. De kleur die hiermee bedoelt wordt is een combinatie van zachte honing met een ondertoon van amber. Goed, dan weten we dat ook weer. 

Ronde vormen

Goed nieuws voor de mannen, ronde vormen zijn niet alleen meer in het uiterlijk van de dames gewenst, maar ook in de huizen. Jullie kunnen deze ‘trend’ dus lekker doortrekken van de slaapkamer naar de woonkamer. Denk aan ronde tafels, stoelen, lampen of gewoon even een ronde grote spiegel kopen, dan zit je ook prima.

Puur natuur

Zo hebben we tegenwoordig alles het liefst: puur natuur. We zoeken het op in onze maaltijden, onze kledingstukken, onze verzorging en nu ook in de woonkamer. Lekker een stuk hout als krukje, nog goedkoop ook! Daarnaast blijft ook de ‘jungletrend’ hangen komend jaar. Ook lekker natuurlijk! Tropische kamerplanten om alvast in de zonnige stemming te komen voor de zomer van 2019. Wij zien het wel voor ons hoor. Let maar op, straks hangen overal bloemen en bladeren op kantoor.

Bron: MisterDaily

Ook interessant

Leave a Comment