Crypto-analist legt uit waarom Bitcoin gaat dalen

by CasaPantalones

De Bitcoin-hype heeft al een tijdje stil gelegen. Ongekende pieken en dalen zijn er geregistreerd. De waarde van de Bitcoin ligt nu op zo’n kleine 3800 dollar. Een Crypto analist vertelt waarom de waarde van Bitcoin nog flink kan gaan dalen.

De Bitcoin maakt wellicht een duikvlucht

We weten van de Bitcoin-koers dat de munt hard kan stijgen. Maar de koers gaat binnen afzienbare tijd flink naar beneden. Dat is wat de gerenommeerde technische analist met de naam “Bleeding Crypto” weet te vertellen. Hij was onlangs te gast bij CNN, waar hij werd geïnterviewd. De cryptoanalist zegt dat een daling naar $1.850 goed mogelijk is. En daar heeft hij zo de nodige argumenten voor.

Hij bekeek de koers van de afgelopen maanden en trok daaruit de volgende conclusies. Hier zie je wat de man te vertellen had in zijn eigen vakkundige bewoordingen:

“If you look at the chart on May of 2017 we maintained support at $2.450 region for months before we dipped to $1,850 and that marked the end of the BCH fork bearish trend. We shot up from there and we never came back and really re-tested that area $2,450. So I believe like with most significant area of support, a test back is probably as price action tends to repeat itself. So a test back of $2.450 does not seem irrational”

Hij zegt dus dat we de Bitcoin weer getest gaat worden op het prijsniveau van $2.450. Volgens de analist zal Bitcoin niet zegevieren in die test en terugvallen naar de $1.850.

Bitcoin analist zegt dat de toekomst onvoorspelbaar is

De laatste 3 maanden is de prijs van de Bitcoin best stabiel, echter wel op een laag niveau. Dankzij de flinke daling van enige tijd terug zijn er andere cryptomunten die wel stijging en winsten konden behalen. Kijk maar bijvoorbeeld naar de munten Litecoin, Enjin Coin en Kyber Network. Die zagen in een korte tijd stijgingen van maar liefst vijftig tot honderd procent.

De analist wil duidelijk maken dat de crypto-koersen altijd hevig fluctueren en de koersen flink kunnen afwijken van de lijn der verwachting. Omdat het een nieuwe technologie en een nieuwe markt is met de nodige hype er omheen kan het altijd nog positief uitpakken. Laten we het hopen met zijn allen.

Ook interessant

Leave a Comment