Redenen om een credit card aan te vragen

by CasaPantalones

Het aanvragen van een credit card is voor veel mensen iets wat ze toch niet zo graag doen. Dat terwijl er ook genoeg mensen zijn die echt niet meer zonder kunnen. Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van een credit card? En wat zijn redenen om een credit card aan te vragen? Wij hebben 4 voordelen van een credit card op een rijtje gezet.

1) Veilig online winkelen

Steeds meer mensen bestellen online, wat ook betekent dat er steeds meer oplichters kansen ruiken om mensen op te lichten. Met een credit card kan je veilig online winkelen. Wanneer je iets koopt via internet en je bestelling niet wordt verstuurd, kun je de betaling gemakkelijk annuleren.

2) Gespreid betalen

Het gemakkelijke van betalingen met een credit card is dat je deze aankopen maandelijks kan spreiden. Zeker bij grotere aankopen kan dit enorm handig zijn. Let wel op de rente die je betaald.

3) Achteraf betalen

Aan het einde van de maand moet je alle aankopen van je credit card betalen. Dit betekent wel dat je hiermee om moet kunnen gaan, het lijkt soms alsof de dingen die je met je credit card betaald gratis zijn. De verleiding is groter om geld uit te geven met een credit card, realiseer je dus dat je aan het einde van de maand de aankopen moet betalen.

4) Wereldwijd betalen

Met een credit card kan je vrijwel overal ter wereld betalen. In sommige landen heb je helemaal niks aan je pinpas, je credit card kan je in principe overal gebruiken en is dan ook een fijne back up om mee te hebben tijdens het reizen.

Ook interessant

Leave a Comment