De mooiste vrouwen benaderen doe je zo!

by CasaPantalones

Je bent in de kroeg op een vrijdagavond. Je hebt een paar biertjes op en kijkt om je heen. Op een gegeven moment zie je een schitterende dame in de kroeg staan. Deze dame is de mooiste vrouw in de kroeg en jij wilt niets liever dan haar mee naar huis nemen. Je kijkt naar haar en weet gewoon dat het geen eitje wordt om haar te verleiden. Hoe zal ik het aanpakken denk je bij jezelf? Om je te helpen bij deze missie, geven we je vijf tips om de mooiste vrouw in de kamer te benaderen.

1. Observeer

Wees voorbereid om in contact met haar te komen. Wat drinkt ze? Wat heeft ze aan? Uiteindelijk merkt ze je op. Bekijk hoe ze hierop reageert. Lees de situatie.

2. Praat ‘met’ haar – niet tegen haar

Teveel complimenten brengen het gesprek sneller ten einde. Kom met situatie onderwerpen als de kwaliteit van de drank, de atmosfeer of het interieur van de kroeg. Iets wat niet over haar gaat. Dit is beter dan het gesprek te starten met ‘hoe heet je?’

3. Charmeer haar

Maak grappen tussendoor en zorg dat het gesprek gaande blijft, hierdoor groeit de interesse in elkaar.

4. Schep niet op

Opscheppen is saai en onoprecht. Zij wil namelijk weten wat jij te bieden hebt, in plaats van wat je portemonnee te bieden heeft. En onthoudt: ze is jou niks verschuldigd wanneer je een drankje voor haar haalt. Het is geen transactie, het is een gesprek.

5. Blijf praten

Stap niet op haar af met veel verwachtingen. Ga naar haar toe voor een leuk gesprek. Daarnaast is het vragen van haar Facebook laagdrempeliger dan haar te vragen om haar telefoonnummer. Ze voelt zich dan minder snel blootgesteld. Als ze niet geïnteresseerd is, is dat geen probleem. Beschouw het als een les in de kunst van het houden van een goed gesprek.

Ook interessant

Leave a Comment