Willen vrouwen sex op eerste date?

by CasaPantalones

Een eerste date is spannend, maar vooral leuk en gezellig. Zeker als je met iemand een match bent op een dating app, dan heb je van te voren al enige informatie. Hobby’s en werk zijn waarschijnlijk al besproken. Dan moet die eerste echte date haast wel perfect gaan. Misschien had je zelfs wel in gedachten om samen in bed te belanden? The sky is the limit voor jou, of het bed dus. Je hebt immers je haar extra strak gedaan, je hebt staan strijken én schone sokken aangedaan. Daar staat toch wel iets tegenover? Een potje sex bijvoorbeeld?

Een avond geduld is vereist

Als je die gedachte had, dan moeten we je teleurstellen. Uit het Grote Date-onderzoek bleek namelijk dat 66% van de vrouwen na de eerste date niet met jou het bed induikt. Ze laten je in ieder geval nog een date wachten. Mocht het bed überhaupt jouw eindstation zijn, dan hoef je voortaan dus niet meer op de eerste date in te zetten. Ga jezelf eerst maar eens bewijzen. Dat tweederde van de vrouwen op de eerste avond de boot nog even afhoudt, is niet zo gek. In hetzelfde onderzoek gaf namelijk 92%(!) aan dat een date voor hun pas geslaagd is wanneer er een tweede op de planning staat.

Eerste rekening voor de man?!

Je zult dus echt even in die leuke dame moeten investeren. En niet alleen qua tijd. Want bijna de helft van de vrouwen vindt dat de man de rekening op de eerste date hoort te betalen. 

Ook interessant

Leave a Comment