Apple Airpods 2 hebben Siri-functie

by CasaPantalones

Apple onthulde zojuist de eerste beta versie van iOS 12.2 voor ontwikkelaars. En uiteraard zitten er weer wat nieuwe features in. Een van de meest opvallende is het toevoegen van het configureren van de nieuwe Apple AirPods. Eindelijk kan de gebruiker kiezen om Siri te activeren door tegen de AirPods 2 te zeggen “Hé Siri”.

Apple AirPods 2 met Siri

Al sinds 2016 gaan de huidige Apple AirPods mee. Het was logisch geweest om de nieuwe Apple Airpods tegelijk te releasen met de iPhone XS en iPhone XR, maar we kunnen ze dan eindelijk binnenkort verwachten. Zodra je de nieuwe AirPods 2 connect met een iPhone met iOS 12.2, zal je worden gevraagd om “Hé Siri” in te stellen. Vervolgens kan je dus heerlijk handsfree gebruik maken van de features. Navigeren, iemand bellen, afspraken inplannen en noem het maar op, zonder jouw telefoon uit je broekzak te halen. Uiteraard werkt deze functie alleen op jouw eigen stem. Iemand anders kan dus niet random in jouw ook “Hé Siri” zeggen. Puur om je te fucken.

Geruchtenmolen

Naast de Siri functie, komt er waarschijnlijk meer. Zo gaan er geruchten over dat de AirPods 2 geheel waterdicht zijn en noise-canceling hebben. En wat het écht uniek maakt is dat de nieuwe Apple AirPods 2 ook aan jouw gezondheidsapp en Apple Watch Series 4 gekoppeld kan worden. Zo zouden de nieuwe AirPods jouw hartslagen versnelling kunnen meten.

Source :9to5mac

Ook interessant

Leave a Comment