De ”Bubbly Blaster” Champagne-gun is dé foute must-have gadget van dit moment

by CasaPantalones

We hebben een F! We hebben een O! We hebben een U! We hebben een T! Oké, je begrijpt het, het is fout. We hebben het met de beschrijving fout over de ‘Bubbly Blaster‘ — een champagne gun die je gemakkelijk op welk passend moment dan ook kan bevestigen aan een champagnefles. Een gadget die je een baas laat voelen op ieder feest dat je betreedt. 

Verschillende kleuren Bubbly Blaster

Je bestelt de Bubbly Blaster online, voor een niet-bescheiden prijs van $ 99,99. Voor zo’n prijs kan je wel kiezen uit een verzameling feestelijke kleuren, zoals zilver, goud, rosé goud en bordeaux rood.

Voor nu past de Bubbly Blaster alleen in de hals van champagneflessen, maar binnenkort is er de mogelijkheid om een opzetstuk te kopen die het mogelijk maakt om het in andere flessen te steken. In een proseccofles, bijvoorbeeld, en dat is dan weer ideaal voor de mensen onder ons die geen oneindige bankrekening hebben. 

Mocht dat niet genoeg zijn, dan kan je ook nog een selfiestick-achtige mobielhouder of GoPro mount bestellen die je vastmaakt aan de Bubbly Blaster. Wanneer je € 50 aan champagne de lucht in schiet wil je dat natuurlijk wel kunnen filmen.

Goedkope variant

De Bubbly Blaster is de tegenhanger van een andere bekende champagne gun.. In die andere variant kunnen alleen flessen van magnum-formaat (1,5 liter) en de prijs ervan begint bij $ 459. Dan weet je dat je met de Bubbly Blaster in ieder geval in het goedkopere marktsegment zit.

Nog niet overtuigd? Kijk dan deze kekke video van het bedrijf.

Ook interessant

Leave a Comment