MB&F Legacy Machine FlyingT: Dit horloge is voor de allerrijksten!

by CasaPantalones

Het mocht je vast niet ontgaan zijn dat Rappers in Nederland flink flaneren met hun Rolexen, maar het zou ze sieren als ze hier een beetje variatie in brengen. Bijvoorbeeld met een horloge van 315.000 euro? Dan komen we namelijk uit bij de zogeheten MB&F Legacy Machine FlyingT, die laatst te koop is aangeboden. Alleen de allerrijksten onder ons kunnen zo’n horloge van drie ton veroorloven. Maar als je het geld er voor hebt, raden wij deze sowieso aan. Zie het filmpje hieronder alleen al:

Horloge van drie ton shined erop los

In het filmpje zie je een demonstratie van hoe de mechaniek van dit luxe horloge werkt. Ook worden fragmenten van het fabricatieproces in beeld gebracht. Zo zie je bijvoorbeeld hoe de juwelen in het draagbare kunstwerkje worden verwerkt. Al met al een mooi iets om te aanschouwen.

Hoe kon het ook anders, met zo’n bedrag mag je best met iets moois op de proppen komen. Met een intern design met 3D-elementen die bij iedereen in het oog springen vallen vele monden open. De materialen zijn ook van hoge kwaliteit. Een groot deel van het horloge bestaat uit diamanten, witte diamanten welteverstaan.

Ook interessant

Leave a Comment