Welk type horloge past bij mij?

by CasaPantalones

De tijd is aangebroken, je kan er niet meer omheen: je hebt een nieuw horloge nodig. Een horloge is een onmisbaar accessoire, dus een nieuw model toevoegen aan je sieradencollectie kan spannend zijn, want wat moet je kiezen? Aan welke eisen moet het horloge voldoen? Wat past bij jou? In deze blog geven we je zes tips die jou helpen bij het uitzoeken van je nieuwe horloge.

Kies een horloge dat past bij jouw stijl

Laten we direct heel duidelijk zijn, er is maar één regel wat betreft mode: Draag wat jij mooi vindt en waar jij je prettig bij voelt. Verder hoef je nergens rekening mee te houden. Heb je iets meer richting nodig? Er zijn wel een aantal richtlijnen die je kunt volgen. Houd bij het kiezen van een horloge rekening met de kleding die je draagt. Heb je een klassieke kledingstijl, ga dan voor een klassiek model die jouw kledingstijl complimenteert. Hetzelfde geldt voor een stoere stijl en een casual stijl. Probeer de kleur van het horloge te matchen met de rest van je sieraden. Draag je vaak zilveren sieraden, kies dan ook een horloge in deze kleur. Draag je vaak een pak en wil je een horloge waarmee jij van je outfit een geheel kan maken? Match het leren bandje van jouw horloge dan met de kleur van je schoenen en riem. Zo steel je telkens de show.

Koop verschillende horloges

Het uitzoeken van horloges is keuzes maken. Heel veel keuzes maken. En ik geef je er nog een. Want geef jij je hele budget uit aan één horloge, één stijl, één mogelijkheid? Of kies je voor meerdere horloges die iets goedkoper zijn zodat je voor elke stijl en elke gelegenheid een horloge hebt? De kans dat het ene horloge dat je koopt past bij al je outfits is klein. Kies je ervoor om twee of meerdere horloges aan te schaffen, dan kun je van horloge wisselen en heb je altijd een model dat past bij jouw outfit.

Vergelijk horloges online

Stoere horloges, klassieke horloges, duikhorloges, kinderhorloges, smartwatches. Horloges bestaan in alle soorten, maten en prijsklassen, waardoor je overweldigt raakt door de hoeveelheid keuzes. Dat maakt kiezen lastig. Vergelijk je horloges online. Bekijk de modellen die voldoen aan jouw eisen en zet de voor- en nadelen op een rijtje. Wil je meer informatie over bepaalde modellen, merken, specificaties of functies? Zoek dan betrouwbare webshops, forums of online experts die de informatie bieden die jij nodig hebt om je keuze te maken.

Pas een horloge in de winkel

Je weet pas echt of een horloge bij je past, als je het daadwerkelijk om je arm draagt, het model kan zien en het materiaal kan voelen. We moedigen je dan ook vooral aan om het horloge dat je zoekt in een fysieke winkel te passen. Alleen dan weet je zeker dat het horloge aansluit bij de omvang van je pols en je kledingstijl. Horlogeloods is een online shop, maar we beschikken ook over een showroom waar je de horloges waar jij uit wilt kiezen ook daadwerkelijk kan zien, voelen en dragen voor je het koopt. Je krijgt ook nog eens deskundig advies van onze medewerkers en je kunt, als je een keuze hebt gemaakt, het horloge ook direct meenemen!Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

Kies een horloge met de juiste afmeting

Deze tip heeft te maken met de afmeting van je pols. Heb je een kleine pols, ga dan voor een model met een kleinere klok. Met een grote klok leg je de nadruk op hoe smal je pols is, terwijl je het ook kan complimenteren met een slank en elegant model. Heb je juist forse polsen, wees dan niet bang om een stoere grote klok aan de schaffen. De kleine modellen vallen dan juist in het niet. Uiteraard is deze keuze afhankelijk van je smaak! Zoals we bij tip 1 aangaven: er is maar één regel, de rest zijn richtlijnen 😉

Laat je adviseren door een expert

Een juwelier of andere expert weet precies welke mogelijkheden je hebt bij het uitzoeken van een nieuw horloge. Laat je vooraf adviseren en stel alle vragen die je hebt! Zo weet je precies welk horloge het beste past bij jou. In onze showroom heb je de mogelijkheid om vooraf aan te geven welke horloges je wilt proberen. Je krijgt van onze medewerkers deskundig advies en kunt onder het genot van een kopje koffie de horloges bekijken en proberen. Op deze manier kies je makkelijk jouw perfecte horloge. Je weet nu precies waar je rekening mee moet houden als je een nieuw horloge zoekt. Bekijk ons volledige assortiment en zoek met de filters naar jouw perfecte horloge!

Ook interessant

Leave a Comment