‘I.D.’ De Buzz: de nieuwe Volkswagen camper

by CasaPantalones

Volkswagen weet weer het nieuws te halen, deze keer echter in positieve zin. Vorig jaar kondigde het bedrijf al een nieuwe versie van de wereldberoemde microbus aan. Deze nieuwe versie kreeg de toepasselijke naam ‘I.D.’ De Buzz, een volledig elektronische variant van de beroemde Volkswagen camper, krijgt nu gezelschap van een andere uitvoering. De Duitse autofabrikant heeft onlangs een commerciële uitvoering wereldkundig gemaakt: de I.D. Buzz Cargo.

‘I.D.’ De Buzz cargo camper

Volgens Volkswagen zelf zal de Cargo worden uitgerust met een accusysteem dat het voertuig een bereik van bijna 550 kilometer moet geven met een volledige acculading. Naast het grote bereik van de accu is de I.D. Buzz Cargo voorzien van een zonnepaneel op het dak waarmee nog eens 14 kilometer extra kan worden gereden. De cargo uitvoering is tevens voorzien van een volgsysteem om de lading te kunnen traceren. Zo kunnen bestuurders bestellingen volgen en kan er online via het bedrijfsnetwerk worden gewerkt. Beide varianten van de I.D. wagen zullen vanaf 2020 beschikbaar zijn.

Elektrische volkswagen camperElektrische volkswagen camper

Elektrische Volkswagen camper binnenkort ook voor consumentenElektrische Volkswagen camper binnenkort ook voor consumenten

Ook interessant

Leave a Comment