Russische vrouwen poseren massaal met beer

by CasaPantalones

Iedere dag besteden we met veel liefde aandacht aan de mooiste vrouwen op Instagram. Dat zijn er nogal wat en allemaal hebben ze zo hun eigen kwaliteiten. Er is alleen één ding dat ze allemaal met elkaar gemeen hebben en dat zijn de poses. Op dit gebied is de originaliteit ver te zoeken en de dertien in een dozijn foto’s vliegen je om de oren. Vinden wij niet erg, maar de dames blijkbaar wel. Daarom hebben ze in Rusland een nieuwe manier om op te vallen.

Duoshoot met beer

De nieuwe trend daar is een duoshoot. En dan niet met een andere fraaie dame of gespierde kerel, maar met een beer. Ja, je leest het goed. Niet alleen president Poetin en UFC vechter Khabib Nurmagomedov zijn fan van het bruine beest, maar ook mooie dames poseren er graag mee. Zolang het maar wel met Stepan is. Dat is namelijk de naam van deze ruim driehonderd kilo wegende beer.

Als je van beren leren kan

Voordat je gaat roepen: “dat is zielig, dat beest hoort in het wild,’ wacht even. Toen Stephan een maand of drie was werd hij gevonden. Achtergelaten door zijn familie en alleen. Hij was er slecht aan toe en zou het niet overleven. De vinder nam hem mee en voedde hem thuis op. Inmiddels is hij vijfentwintig jaar en heeft Stepan een heuse carrière. Naast model is hij namelijk ook nog eens te zien in films.

te

Ook interessant

Leave a Comment