Vrouwen dragen vaak geen ondergoed met Yoga?!

by CasaPantalones

Onder die strakke sportbroekjes met Yoga wordt minder vaak ondergoed gedragen dan je denkt. Volgens een onderzoek van Cottonelle gaat ongeveer 8 procent van de vrouwen altijd zonder ondergoed aan naar de yogales. 31 procent doet het af en toe. 17 procent van de ondervraagden antwoordde ‘zo vaak als ik er mee weg kom’. (Waardoor wij ons afvragen: wat houdt je tegen?)

Geen zichtbare ondergoedlijnen

Ook werd onderzocht waarom vrouwen dit doen. Eerlijk is eerlijk. Ze hebben best een goede reden. De meesten (36 procent) om geen opmerkingen te krijgen over zichtbare ondergoedlijnen. Een goede tweede reden was ‘Het is comfortabeler’. 17 procent van de ondervraagden antwoordde ‘zo vaak als ik er mee weg kom’.

Wat ons dan weer doet afvragen: wat houdt je tegen? De reden daarachter? Het feit dat ze hun sportbroek een tweede keer willen dragen en het anders te vies vinden, maar ook een gebrek aan zelfvertrouwen, zichzelf niet schoon genoeg voelen of doorschijnende stof waren redenen om het toch niet te doen.

Hygiëne

Is het wel hygiënisch dat al die vrouwen geen ondergoed dragen? Zolang sportbroeken van een goede dichte stof is zodat er geen bacteriën op de zittingen kunnen worden overgedragen, is het niet per se onhygiënisch. Schimmel groeit in vochtige condities. Na een zweterige workout wordt het ondergoed nat, maar ook de broek. In dat geval maakt het niet uit of ze wel of geen ondergoed aan heeft

Ook interessant

Leave a Comment